Neotehnika se bavi trgovinom obojenim metalima i crnom metalurgijom. SVI METALI NA JEDNOM MESTU!

Tel: +381 (0)21 47 21 764    |    +381 (0)21 47 21 765
Fax: +381 (0)21 47 50 916

Galerija

Bakar

Bakarne šipke, bakarni profili, bakarne cevi, bakarne cevi u koturu, bakarni profili, bakarne šine, bakarna lak žica, bakarni fitinzi, bakarni limovi, bakarna traka

Bronza

Bronza, kalajna bronza, aluminijumska bronza, olovna bronza, klizni ležajevi, legure bakra, livenje bronze, bronzane čaure, klizne letve, zupčanici i pužna kola, odlivci od bronze, CuSn14, CuSn12, CuSn8, CuAl10Fe3

Proizvodnja

Proizvodnja se odvija u proizvodnoj hali sa kompletnom infrastrukturom, obrada materijala se vrši na univerzalnim srtugovima različitog prolaza kroz vreteno i to otvor glavnog vretena na tri sturga su : Fi 60, Fi 145 i Fi 300. Sečenje i odsecanje se vrši na testeri koja je u mogučnosti da seče materijal do Fi 300 mm. Samo topljenje metala se vrši na najnovijoj indukcionoj peći od 150 Kg. U proizvodnji se nalaze sva neophodna transportna srestva kao i najsavremenija laboratorija za hemijsko i mehaničko ispitivanje materijala.

Aluminijum

Aluminijumske šipke okrugle, šestougaone, kvadratne. Aluminijumski limovi u rolni, u tabli, profilisani. Aluminijumski profili. Aluminijumske legure. 

Mesing

Mesingane šipke okrugle i šestougaone. Mesingani limovi u rolni i tabli. Mesingane cevi. Mesingani profili. Kvadratni mesing. Liveni mesing.

Crna metalurgija

Čelici, cevi, limovi, profili

Magacin

Magacin, obojeni metali, bronza, bakar, aluminijum, mesing, kalaj, crna metalurgija, limovi, cevi, profili, čelici

Akcije - popusti

Akcija bronza jun N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

al sipka